Profilis

Sekančios rungtynės

Paskutinės rungtynės

2012 m. gegužės 13 d. 17:00
Premier lyga
0
 - 
1

Paskutinės forumo žinutės

prieš 3 valandų
 , parašė: kristupas
prieš 3 dienų
 , parašė: giedrionas

Rezultatyviausi spėlionės dalyviai

Vartotojas
Taškai

63
59
OCB
58
55

Apklausa

Kurį saugą norėtumėte matyti Man Utd gretose?

•  
  •  
  •  
  •  

Forumas

Football manager

royalaugis
Nebuvo prisijungęs ilgiau nei 1 para

prieš 291 dienų

Tai va. Idomu ar yra zaidzianciu FM11, jei taip tai pasidalinkite savo pasiekimais ir pns :) jei ne tai ne :D

GK
Buvo prisijungęs paskutinę parą
GK

prieš 291 dienų

as tik Fifa Manager zaidziu arba Fifa 11 manager mode :)

Lostas

prieš 290 dienų

Joo, žaidžiu, gal nuo 08 FM, su Sportingu, Porto, PSG, Udinese esu laimėjęs ČL, dabar su Leeds (LOL) žaidžiu, kolkas į Premier Lygą iškopiau.

royalaugis

prieš 290 dienų

ir FIFA manager tinka ;) as dabar irgi galvoju koki kluba pasiimti is championshipo :)

Lebster
Buvo prisijungęs paskutinę parą

prieš 290 dienų

As FM nuo 07 man rodos losiu, tai pasiekimu begale, EPL titulai: MU 10-12(per visus FM), Chealsea- 5, Spursai- 2, Everton Bolton-1. Championship: QPR-1. Italijos lyga: Milan-4, Roma-2, Italijos 2lyga: Lecce-1. Ispanijos Primera: Valencia Barcelona Sevillia-1; CL: MU-9, Chealsea-3, Milan-3, Spursai, Everton, Roma, Valencia, Barcelona-1. Europos taure: Sporting, Bolton-1. WC: Anglija-2, Portugalija, Olandija, Prancuzija-1, EC: Anglija 3, Portugalija, Prancuzija-2, Olandija-1. Lyg mazdaug viskas, losdavau karts nuo karto mazdaug pusmeti nuo FM isejimo, poto uzknisdavo :D

royalaugis

prieš 290 dienų

normaliai :DD

* forume gali dalyvauti tik užsiregistravę ir prisijungę vartotojai

Kambariokų paieškos svetainė Europos futbolo naujienų svetainė FC Barcelona fanų svetainė Sporto rezultatai Futbolo naujienos

Rodyti juostą
  • Paremkite mus SMS žinute
  • Sekite ManUtd naujienų srautą
  • Susisiekite su mumis el. paštu