visad gali žiūrėti per myp2p.eu ten daug Linkų būna ir visas rungtynes rodo :)
http://livetv.ru - suprantantiems rusiskai, geriau tikrai nerasit :)
Tiesa, jau pridėti nuotraukų komentarai, norintiems pasireikšti, bei forume mygtukas "atsakyti" yra ir apačioje :)
www.fromsport.com www.sport24.lt yra daugybe puslapiu su tiesioginemis transliacijomis,bet vel gi priklauso nuo interneto greicio,strigines ar ne.Geriausia iseitis,tai viasat sport,patikekit manim :)
Dar butu galima po rungtyniu idet apklausa kas buvo Man Of The Match kaip per www.manutd.com, arba zaideju vertinimus kaip www.juventus.lt. Ir pritariu b1nd del to, kad vietoj toto lenteles butu EPL turnyrine lentele
Beje jau atsirado nuotraukų komentavimo funkcionalumas. Malonaus naudojimosi.
Jo butu gerai kad po rungtyniu butu zaideju reitingai, man of the match, floop of the match dar gerai butu kad i apzvalgas ivarcius tu rungtyniu ikeltut, bet sitas manau nera labai svarbu man asmeniskai svarbiausi reitingai o goal.com ilgai tenka ieskot :D
Nežinau, ar tai įmanoma pakeisti, bet manau, jog būtų labai patogu, jei paspaudus ant forumo temos (tarkim populiariausios "Naujienos, straipsniai, interviu, komentarai") iš karto būtum numetamas į paskutinį temos puslapį. Aišku tai nėra didelė problema spustelt dar vieną rodyklėlė, bet, jei tai įmanoma pakeisti, tai manau vertėtų. ;)
Dėkui, aBil11 už pastebėjimą. Naujausių atnaujinimų pakete manau šitą įgyvendinsim.
pasiulymas butu sutvarkyti pokalbius,cia zmoniu susirinkdavo apie 20-30 ir diskutuodavome per varzybas,o dabar zenkliai krito ateinanciu,o ir i tema rasyt nepatogu.
GK +1